Nauti parhaista espanjalaisista leivonnaisista ja makkaroista (embutidoista) Italian gourmet-shopistamme. Tarjoamme käsityöläisiä ja korkealaatuisia tuotteita useimmista suosituista espanjalaisista leivonnaisista ja makkaroista, mukaan lukien salchichon, chorizo, ulkofilee (filee tai täytetty ulkofilee), fuet tai espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc tai katalaanihärkä, longaniza (llonganissa), coppa, morcon, saalis, sacallona, espanjalainen salami, kalkkunanrinta, iberian mortadella, ankankinkku, vuorileipä, pancetta, pekoni, didalet, somalla, savuke, chicharrones, pullo, compango , sianlihajuusto ja lounas (lounas). Mukaan lukien tuotteet, joilla on alkuperänimitys, kuten DOP (suojattu maantieteellinen merkintä), IGP (suojattu maantieteellinen merkintä) tai ETG (taattu perinteinen erikoisuus), Chorizo „Cantimpalos of Segovia”, Chorizo of Leon ja Morcilla of Burgos. p>
Tarjoamme Iberico-, White- ja Duroc-sioista valmistettuja makkaroita. Iberico-makkarat valmistetaan tammenterholla ruokituista tai syötetyistä Iberico-sioista (mustista sioista), jotka ovat joko 100%, 75% tai 50% puhdasrotuisia. Tarjoamme myös joitain suosituimmista espanjalaisista makkaroista ja leivonnaisista, jotka on valmistettu kalkkunan, härän, lehmän, villisian, hirven, hanhen ja ankan lihasta.
Tuotteitamme on useissa eri muodoissa, mukaan lukien kokonaiset kuivakuivatut palat, osittaiset palat puolikkaasta tai kolmasosasta, keppejä tai puolitikkuja, valmiiksi viipaloituina tai viipaloituina tyhjiösuljetussa tai suojaavassa ilmassa pakkaukset, lohkopalat, paloiteltu pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi, pakkauksissa, joissa on useita kappaleita, kokonaiset palat premium-pakkauksissa, minipussit, välipalapussit, sekapakkaukset tai premium-setit. Chorizopalat ovat paistettuja, kynttilä, värillisiä tai viipaloituja, sekä makeita että mausteisia, joissa on paprikaa (pippuria).
Tarjouksemme sisältää useimmat korkealuokkaiset ja eksklusiiviset espanjalaiset leikkele- ja makkaramerkit, kuten Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blazquez, Sanchez Romero Carvajal, El Zagal, COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot , Cross Rock, Boadas 1880, Iberian Mountain Azuaga, Palatsit, Can Duran, Exentis, Pedragosa, Espanja ja Sons, Mayoral (Pyreneet), Lordship of Montanera, Crucible, Abras, Alfonso Saez, Can Company, Carlit, House Figs, Cecinas Pablo, Noble Court, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Kirkot, Ilo, Mallorcan kukka, Majatalo, Viidakko, Unioni, Tabanera Sale, Lainurvi, Iberian Legacy Martiko, Noel, Obach, Pont , Rio, Sanchez Alcaraz, rouva Julia, Sierra Noble, The Riojana Joy, täti Philip, Urban Picnic, Urkabe, Valldan ja Vallina. Kaikki tarjotaan parhaalla mahdollisella hinnalla ja korkealaatuisina. Kaikilla tuotteillamme on pitkät kovettumisajat, ja ne on valittu huolellisesti, jotta saat parhaan vastineen ja tyytyväisyyden. Leivonnaiset ja makkaratuotteet, joista tulet todella nauttimaan.
Chorizo: Chorizo on suosituin sianlihaleikkaus Espanjassa, ja se on välttämätön kaikissa espanjalaisissa keittiöissä ja ravintoloissa. Sitä on kymmeniä lajikkeita: savustettu, mausteinen, suolattu tai raaka, chorizot ovat välttämättömiä keittiössä ja pöydällä. Cularia Salamancasta, Pamplonasta, Cantimpalosista, El Bierzosta, La Riojasta, Sorialta, Aracenalta, Rondasta, Ibericosta, Huelvasta, Los Pedrochesista, Extremadurasta, Terorista (Kanariansaaret).
Salchichón: Kuuluisin salchichón on luultavasti katalonialaisen Vicin kaupungin salchichón, joka on valmistettu valkoisesta sianlihasta, vaikka viime vuosina se on yleistynyt iberialaisella sianlihalla (musta sika). vahva> p>
Fuet: Se on tyypillinen katalonialainen makkara, joka tunnetaan muilla nimillä tuotantoalueesta riippuen: ”somaia”, ”espetec”, ”secallona”
Lomo (sianfilee) / Lomo embuchado: Tämä makkara on saatu Iberian tammenterhoilla ruokittujen sikojen selästä, ja se kilpailee laadussa ja maineessa parhaiden Iberian kinkkujen kanssa. Selkäfileet valitaan vähärasvaisella ja päällystetään savustetulla verapippurilla ja suolalla.
Chistorra (Txistorra): Tämä tuore makkara, jolla on voimakas maku ja punertava väri, on erittäin suosittu Pohjois-Espanjan Navarran ja Baskimaan alueilla sekä joissakin Aragonian osissa.
Sobrasada: Se on Baleaarien kuuluisin makkara, erityisesti Mallorcalta, vaikka se ei ole ainoa Espanjassa. Mallorcalainen sobrasada on tunnetuin mustan sian ansiosta, joka tuottaa maukkaamman, hillitymmän version verrattuna kollegoihinsa. Se on suojattu alkuperänimityksellä (DOP), ja sääntelyneuvosto varmistaa, että ainesosat ja valmistusmenetelmät ovat perinteisiä.
Butifarra: makkaraperhe, joka ulottuu koko Aragonin muinaiseen kuningaskuntaan (alue, jolle on ominaista sen erinomainen makkara), Pyreneiltä Valenciaan ja Baleaarien saarille, ja Kataloniassa on lukuisia muunnelmia. Yksi kuuluisimmista butifarra-makkaroista on La Garrigan makkara.
Morcilla: Suosituin morcilla on Burgosissa (Kastilia ja Leon), mutta se ei ole Espanjan ainoa lajike. Sipulin morcilla, myös varsin suosittu Espanjassa , vaikka sitä syödään myös paistettuna, sitä esiintyy yleisemmin muhennoissa, kuten fabada asturiana tai porsaanpata (callos).
Jos haluat lukea tarkempia tietoja suosituista espanjalaisista leivonnaisista ja makkaroista (embutidoista), käy blogissamme tästä aiheesta: Espanjan suosituimmat leivonnaiset/makkarat (embutidos)