Nauti parhaista espanjalaisista juustoista, joita voi ostaa verkkokaupassamme Italian gourmetkaupassamme. Juustomme sopivat erinomaisesti tapaksiin, alkupaloihin tai jälkiruokiin. Tarjoamme käsityöläisiä ja korkealaatuisia juustoja useimmista Espanjassa tuotetuista tyypeistä, myös alkuperänimityksellä, kuten DOP (alkuperänimitys) tai IGP (suojattu maantieteellinen merkintä), kuten Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’ l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero/La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón ja Zamorano.
Tarjoamme juustoja, jotka on valmistettu lehmän, uuhilampaiden, vuohen, puhvelin maidosta tai sekoitettuna maidosta, joka on peräisin kahdesta tai useammasta lajista. Sen koostumuksen mukaan tarjosimme pehmeää, puolipehmeää, kiinteää, kovaa, sinistä tai kermajuustoa (levite). Maun suhteen tarjoamme juustoja, jotka ovat mietoja, keskiraskoja, vahvoja, tryffeleitä tai useita maustettuja juustoja, kuten chili, paprika, olut, valkoviini, punaviini, makea viini, saksanpähkinät, tomaatti, oregano, timjami, hunajaa, mustavalkosipulia, ekstra-neitsytoliiviöljyä, mustapippuria ja sieniä (taavi).
Juustotuotteitamme on useissa eri muodoissa, mukaan lukien kokonainen juusto (koko pyörä), puolijuusto (puolipyörä), erikokoinen kiila-annos, viipaloitu (esiviipaloitu) tai kerma (levite). Juustot pakataan yleensä valmistajan alkuperäiseen pakkaukseen, joka on yleensä myös tyhjiöpakattu.
Ikääntymisen kannalta tarjoamme juustoja, jotka ovat tuoreita (fresco), pehmeitä (tierno), puolikypsytettyjä (semicurado), suolattuja (curado), vanhoja (viejo) ja vanhoja (añejo).
Tarjoamme laajan valikoiman juustoja erikoisruokavalioon, mukaan lukien luomu-, vapaa-ajan, gluteenittomia, laktoosittomia, kevyitä, vähärasvaisia, vähäsuolaisia, säilöntäaineita sisältämättömiä, suolattomia, vegaanisia ja kasvissyöjiä.
Tarjouksemme sisältää useimmat premium- ja eksklusiiviset espanjalaiset juustomerkit, kuten 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo) , Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Vyö, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco , Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari, , Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor ja Villacentero, ja muut, koska tämä ei ole tyhjentävä luettelo.
Kuuluisimpien espanjalaisten juustojen joukossa meillä on Manchego, helposti tunnetuin espanjalainen juusto kaikkialla maailmassa, ja se on rakastettu täyteläisen, voinen maun ja kompaktin koostumuksen vuoksi. Sitä on kolmea tyyppiä: kovettunut, puolikovetettu ja vanha.
Cabrales-juusto, joka tunnetaan myös nimellä Quesu Cabrales, Queso de Cabrales tai Cabraliego, on erittäin arvostettu juusto ja Espanjan pohjoisen Asturian alueen kansainvälisin ruoka, jolla on voimakas, kestävä ja hieman mausteinen maku.
Tetilla-juusto (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) on tyypillisin ja kansainvälisesti tunnetuin galicialainen juusto, joka on helppo tunnistaa muodosta ja sileästä, ohuesta, oljenkeltaisesta kuoresta. Sana ”tetilla” määrittelee selvästi perinteisen kartiomaisen, koveran-kuperan, päärynämäisen muodon, jossa on pieni ”nänni”, minkä vuoksi sitä kutsutaan tetillaksi, joka tarkoittaa espanjaksi nänniä.
Jos haluat lukea tarkempia tietoja suosituista espanjalaisista juustoista, käy blogissamme tästä aiheesta: kuuluisimmat espanjalaiset juustot