Nauti parhaista espanjalaisista tapaksista ja raaka-aineista espanjalaisten suosikkiruokien valmistukseen, jotka ovat saatavilla online-ostoksille Italian gourmet-myymälässämme.
Liikkeissämme on laaja valikoima parasta Espanjassa tuotettua espanjalaista ekstra-neitsytoliiviöljyä (EVOO). Tämä valikoima sisältää yksilajiketuotteita, kuten Arbequina, Cornicabra, ekologiset ja luomutuotteet, Empeltre, Frantoio, Hojiblanca, Manzanilla, Picual ja Picudo. Valikoimastamme löytyy myös coupage-sekoitusoliiviöljytuotteita sekä chili-, mausteisia ja maustettuja oliiviöljyjä mustilla oliiveilla, cayennepippurilla, tuoreella basilikalla, rosmariinilla ja paistetulla valkosipulilla.
Meillä on laaja valikoima erilaisia tapaksiin ja alkuruokiin sopivia oliiveja, joihin kuuluvat muun muassa Arbequina, Cieza, Cornicabra, Gazpacha, Gordal, Hojiblanca, Manzanilla, Mediterránea, Negras (mustat oliivit), Paté, Partida, Picual, Picuda, täytetty anjovisilla (anchoas), täytetty Boquerónilla ja täytetty pippurilla (pimiento).
Meillä on muita suosittuja espanjalaisia alkupaloja ja välipaloja, kuten alkupalakastikkeita (aperitiivia/aperitiivia varten), kristallileipää, paahtoleipää, picoja, piquitoja, keksejä, granolapatukat, tapaksia, patatas bravaa, pähkinöitä, siemeniä, manteleita, cashewpähkinöitä, hasselpähkinöitä, makadamiapähkinöitä, maapähkinöitä, pekaanipähkinöitä, pinjansiemeniä, pistaasipähkinöitä, auringonkukansiemeniä (pipas), saksanpähkinöitä, suolakurkkua, banderilloja ja laaja valikoima perunalastuja ja perunalastuja.
Tarjoamme myymälöissämme laajan valikoiman ainesosia, tuotteita ja keittiövälineitä suosituimpien ja parhaiden espanjalaisten tapasten ja ruokien valmistukseen, mukaan lukien etikka (vinagre de jerez ja sherry etikka), mausteet, ali oli (alioli), karamellisoitu sipuli, valkosipuli, ruoanlaittoviini, fumets, liemet, pimento de la vera (paprika), suola, pippuri, kastikkeet, paistettu tomaatti (tomate frito), sofrito, pisto ja mausteet.
Toimitamme suosittuja kalasäilykkeitä (conservas) anjovista (anchoas) Santoñasta, Kantabrianmerestä sekä L´Escalasta, Gironasta, Välimerestä, bonito, tonnikala (atún), kaviaaria (espanja), turska, sardiinit (sardinat), makrilli-, nokkakala- ja äyriäispateet. Tarjoamme myös simpukoiden, simpukoiden (berberechos), rapujen, merisiilien, simpukoiden (mejillones), mustekalan (pulpo Gallego de Galicia), ostereiden, kampasimpukoiden, kirjava kampasimpukoiden, katkarapujen, kalmareiden ja vauvan kalasäilykkeitä (conservas) Kalmari.
Tarjoamme myös kasvissäilykkeitä parsasta (esparragos), artisokat, kaprikset, chilipaprikat (pimientos), piparrat, kuivatut ja kuoritut tomaatit, sienet, paprikat ja piquillopippuri, pisto (espanjalainen Ratatouille), keittoja ja kermoja, tryffeleitä ja kasvispata (Menestra). Lisäksi tarjoamme lihasäilykkeitä chorizitoista, kanista, ankasta, viiriäisestä, peltopyystä, hanhenmaksasta, moussepateesta ja sianlihasta.
Meillä on valikoima valmiita aterioita, jotka sisältävät gazpachoa, salmorejoa, paellaa, fideuaa, mereneläviä, keittoja, voiteita, täytettyjä paprikaa ja perinteisiä espanjalaisia ruokia. Myös yleiset ruokakomerotuotteet, kuten palkokasvit (lentejas, garbanzos, alubias, habas), pasta (espanjalainen) ja riisi (arroz bomba ja riisi paellaksi). Myös voita (matequillaa) Sorialta ja Lleidalta DOP l’Alt Urgell y la Cerdanyalta.
Tarjoamme myös alkoholittomia juomia, kuten kivennäisvettä, kivennäisvettä (Vichy Catalan), virvoitusjuomia, horchataa, pirtelöitä, mantelimaitoa ja -mehuja.
Jaamme myös valikoiman keittiövälineitä paellan (paelleran) ja muiden espanjalaisten ruokien valmistamiseen.
Tarjouksemme sisältää useimmat premium- ja suositut espanjalaiset tuotemerkit, kuten Alfonso Torres, Almaoliva, La Española, Almendrina, Vichy Catalan, Cacaolat, Anxoves de L´Escala, Bonilla a la Vista, Borges, Buarfe, Cadí, Carbonell, Carretilla, Casa Amella, Casa Tarres, Cepa Vieja, Consorcio, COOSUR, Cristallino, CUCA, El Majuelo, El Navarrico, El Obrador de Antequera, El Pescador de L´Escala, Espinaler, Ferrer, Gallo, Helios, Hispalana, Inalsa, Inés Rosales, La Boella, La Cala de Albert Adria, La Chinata, La Masía, La Selva, Maeloc, Maestros Aceituneros, Martínez Somalo, Mayador, Mis Raíces, Nocilla, Olibaeza, Olivar de Segura, Oro Bailén, Oro de Génave, Ortiz, Páez Morilla, Palacio de Los Olivos, Palacios, Parqueoliva, Rincón de la Subbética, Sal de Ibiza, San Nicasio, Santa Ana, Segadors del Delta, Torres Selecta, Vicente Vidal, Conservas Asensio, Sarasa, LC (La Catedral de Navarra), Hoya, Karina, Paco Lafuente, Rosara, Rioverde, Acemar, Mariscadora, Ubago, Olasagasti, Zallo, La Castr eña, Serrats, Conservas de Cambados, Agromar, Campos, Galica, Pay Pay conservas, Ubidea, Caprichos del Paladar, El Faro, Espuña, Pont, Almoradi, Zambudio, Cidacos, La Masrojana, La Tortilla de la Abuela, Delicias Agrucapers, Marchenica , Ria, Gutarra, Moianesa, Pich, Guildas Zubelzu, Molino Roca, Musa, Millas, Guadalimar, Kikkoman, Maille, Nando Silvestre, La Barcelonesa, El Capricho de Santoña, Real Conservera Española, Don Bocarte, Ramón Franco, Pesasur, Conservas de Cambados, Pujado Solano, Rosa Lafuente, La Brújula, Mar-Tret, Yurrita, Herpac, Comur, Santa Catarina, Tierra Palaciega, Rufino, Remo, Conservas de Cambados, Prada a Tope, El Campanillo, Zallo, Casa Santoña, Santa Caterina, Jose Gourmet, El Pescador de Arosa, Braulio Alfageme, Sotavento, Escuris, Litoral, Pay Pay, Miau, Cuchara de Oro, Rubio, Carlit, Santo Domingo, Solis, La Fallera, Sarriegui, Ybarra, Germanor, Jolca, Dani, Serpis, El Faro, L´Estornell ja muut, koska tämä ei ole tyhjentävä luettelo.
Jos haluat lukea tarkempia tietoja suosituista espanjalaisista tapaksista, käy blogissamme tästä aiheesta: Tapas-kulttuuri Espanjassa